Сигурно сте попадали на куп статии, посветени на това, че

...
 
 
Сигурно сте попадали на куп статии, посветени на това, че
Коментари Харесай

Как винаги да бъдете интересни за мъжа, когато сте във връзка

 

 

Сигурно сте попадали на куп публикации, отдадени на това, че в една връзка би трябвало да бъдете забавни, с цел да не се отегчи сътрудникът ви. Но казусът е, че никой не споделя по какъв начин да го извършите.

Изглежда, че при започване на една връзка, когато към момента не се познавате, всеки ден можете да научите нещо ново, да изненадате човек с обстоятелства, истории от живота. Но когато сте дружно година или повече, най -вероятно се познавате като пръстите на ръката си.

 

Нека стартираме да разбираме човешката душeвност, по какъв начин работи тя?

Сега споделяме на мъжа нещо и ни се коства, че е толкоз забавно, толкоз хубаво. И той седи, кима, слуша всичко това, даже в случай че въобще не се интересува.

Но с цел да не се обидите, слуша, задава някои въпроси по тематиката. И по този начин лека бавно се превръщате в приказлив, безинтересен човек. Същото е и във взаимоотношенията. Това важи изключително за бъбривите девойки.

 

Обичаме да приказваме, за нас е значимо да обсъдим всичко, с цел да изхвърлим страстите. Разкажете за Ваня и брачна половинка й, спомнете си Катя с третото й дете или даже за колежката, която носеше чанта отпреди 15 години на работата.

 

Но мъжете не са такива, не обичат да приказват толкоз доста и още повече не им е забавно да го слушат. Те не приказват за това, с цел да не ви обидят. Жената не споделя на мъжа, че не се интересува да чуе за футбол или частите на колата, които са счупени и би трябвало да бъдат заменени.

 

Следователно в една връзка би трябвало да е правилно, че не ви е забавно да слушате нещо. Например: чуйте, не ми е забавно да чувам това, дано поговорим за нещо друго. Но в този миг вие имате мисъл и бурна страст вътре в себе си: „ Как по този начин не ти е забавно да ме слушаш “. Поради това стартира свада и недоумение.

 

Но би трябвало да сте готови за това, значимо е да разберете, че не всеки харесва това, което харесвате. Просто се съгласявате с това и отидете да обсъдите тази тематика с другарка. Можете също по този начин да кажете на мъжа си, че не се интересувате от футбол или ремонта на колата.

 

Всъщност това има доста преимущества. Връзката ви става откровена. Вие не се преструвате, че ви е забавно да чуете за коли или футбол, мъжът не се преструва, че му е забавно да чуе злословия за приятелките ви.

 

В противоположен случай в един миг може да възникне детонация. Всеки път, когато слушате, кимате и по-късно просто ви омръзва, избухвате и можете да извикате: „ Да, тази тематика не ми е забавна. “ Което също ще докара до скандал.

 

Имате потребност от спокойна връзка, което значи, че би трябвало във всеки миг да се чувствате удобно. В една връзка би трябвало да говорите. И по този начин, защо да приказваме, в случай че вашият сътрудник не харесва тематиката ви? Да, всичко е елементарно – за други тематики. Така че, с цел да бъдете постоянно забавни в една връзка, би трябвало:

 

По -малко разискване на приятелките ви с мъжа ви (освен в случай че, несъмнено, мъжът ви не е клюкарката);

Темите, които се отнасят единствено за дамите, се разискват най -добре с приятелки;

Развивайте се, научавайте нови неща, споделяйте нови познания с мъжа си;

Не обсъждайте тематики, които не са забавни за колегата ви;

Намерете обща активност, занимание, спорт, с цел да може да се разисква дружно.

В връзките е належащо да се адаптирате един към различен, в противоположен случай не можете да ги изградите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР